Geef jouw mening!

Informatie

De 13e editie van de Ternaarder survival tocht zit er inmiddels alweer op. Wij hopen dat jullie een leuke tocht hebben gehad!

Omdat wij als organisatie benieuwd zijn naar hoe de deelnemers de survival tocht hebben ervaren, hebben wij een vragenlijst samengesteld. In deze vragenlijst stellen wij jou een aantal vragen over wat je van de survival tocht vond.

Wij vragen alle deelnemers om deze vragenlijst in te vullen. Zo kunnen wij de volgende editie nog spectaculairder en leuker maken!

Druk op de tab ‘Vragenlijst’ hierboven om naar de vragenlijst te gaan.

 

Moet je de vragenlijst individueel invullen of met je hele groepje?

Wij vragen je om de vragenlijst individueel in te vullen. Op deze manier kan iedere deelnemer zijn/haar eigen mening geven over de tocht.
We zouden het wel erg op prijs stellen als je deze vragenlijst deelt met je groepje.

Waarom vragen wij om jouw mening?

We vragen om jouw mening omdat we benieuwd zijn wat jij van de tocht vond. Was de tocht te kort of te lang, waren de routes duidelijk genoeg, waren er te veel routes of te weinig en waren de spelletjes bij de controle posten duidelijk en leuk om uit te voeren.

Wat doen wij met jouw mening?

Jouw mening gebruiken wij om een totaalbeeld te krijgen van hoe de deelnemers de tocht ervaren hebben. Met alle meningen kunnen wij er vervolgens voor zorgen om een nog betere en leukere survival tocht te organiseren.

Wat gebeurt er met jouw gegevens?

Jouw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen bij het invullen van deze vragenlijst, je vult deze vragenlijst dus volledig anoniem in. We vragen je alleen of je de korte of lange route hebt gelopen. Hieruit kunnen wij niet opmaken wie je bent en met welk groepje je hebt gelopen. Jouw antwoorden kunnen wel gedeeld worden met leden van de organisatie van deze survival tocht en van een volgende survival tocht om te reflecteren op deze tocht en voor input voor een volgende survival tocht.
Met het invullen en versturen van deze vragenlijst ga je hier automatisch mee akkoord. Indien je hier niet mee akkoord gaat kun je besluiten deze vragenlijst niet in te vullen.

Vragenlijst

Meedoen? Meld je groepje direct aan!

Stel je groep samen, beslis welke route jullie willen doen en meld je groepje aan! Elke groep bestaat uit 5 tot 8 personen.
Geef je op voor 1 mei!