Nieuws

Nog 1 dag te gaan!

❗ Nog 1️⃣ dag te gaan!

Morgenavond om 21.00 uur is het dan eindelijk zover! Dan start de 13e editie van de Ternaarder Survival tocht! 🥳
In dit bericht vindt je de laatste belangrijke informatie voor morgen. Lees dit bericht daarom goed door en stuur het door naar je groepsgenoten!

 

📍 Waar moet ik morgen zijn en hoelaat?

Deze editie start, anders dan voorgaande jaren, in Dorpshuis Tunawerth. Zorg ervoor dat je morgen uiterlijk om 20.30 uur met je groepje aanwezig bent. Zodra je aanwezig bent meldt je je groepje aanwezig bij de organisatie.

 

⛅️ Wat zijn de weersverwachtingen?

We verwachten in de nacht van vrijdag 10 mei op zaterdag 11 mei mooi weer zonder regen! De verwachte temperatuur ligt tussen de 10 en 14 graden.

 

🤓 Heb jij de uitleg van vorige routes al doorgelezen?

Op onze website een uitleg van een aantal routes die in het voorkwamen tijdens de tocht. Heb je deze pagina nog niet doorgelezen, lees deze pagina dan goed door want misschien komt dit van pas. Laat je teamgenoten deze pagina ook goed doorlezen! Je vindt de uitleg op https://www.survival-ternaard.nl/uitleg

 

📦 Wat moet er mee?

Check direct even of jezelf en je groepje alle benodigde items hebben om deel te kunnen nemen aan de tocht. Je vindt de complete lijst van wat mee moet op onze website: https://www.survival-ternaard.nl/informatie

❗ Deelnemers die deelnemen aan de korte route hoeven geen fiets mee te nemen! Wij verzoeken deze deelnemers om de fiets thuis te laten staan aangezien je deze niet nodig hebt en hiermee ruimte bespaard wordt voor deelnemers die meedoen aan de lange route.

 

📕 Wat zijn de regels?

Lees voordat je begint aan de survival tocht de regels nog een laatste keer goed door. Je vindt alle regels op onze website: https://survival-ternaard.nl/informatie/

 

🏆 Prijsuitreiking op zaterdag 11 mei!

Op zaterdag 11 mei om 17.00 uur zal de prijsuitreiking van de 13e editie van de Ternaarder survivaltocht plaatsvinden op de eindlocatie van de tocht. Wij nodigen alle deelnemers en belangstellenden uit om hierbij aanwezig te zijn. Deelnemers komen er vanzelf achter waar de eindlocatie is 😆, voor overige belangstellenden maken wij op zaterdag 11 mei om 12.00 uur de locatie waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden, bekend.

 

📱 Volg ons op Instagram voor exclusieve foto’s!

Volg ons op Instagram @survival_ternaard_2024 voor exclusieve foto’s van de voorbereidingen en de tocht zelf!

 

Namens de hele organisatie wensen wij alle deelnemers alvast heel veel succes en plezier met de tocht! Tot morgen!

Meedoen? Meld je groepje direct aan!

Stel je groep samen, beslis welke route jullie willen doen en meld je groepje aan! Elke groep bestaat uit 5 tot 8 personen.
Geef je op voor 1 mei!