Nieuws

Nog 5 dagen te gaan!

❗ Nog 5️⃣ dagen te gaan!

Het moment waar we lang op hebben gewacht komt steeds dichterbij… Nog 5 dagen op de klok en dan start de 13e editie van de Ternaarder survival tocht! 🥳

 

❗ Mededeling voor deelnemers aan de korte survival tocht!

In de lijst van wat mee moet staat vermeld dat er iedere persoon een fiets mee moet nemen. Dit is echter niet van toepassing voor deelnemers die mee doen aan de korte route.

Dus:
– Doe je mee aan de korte route: Laat je fiets thuis! Je hebt deze niet nodig tijdens de survival.
– Doe je mee aan de lange route: Neem een goed werkende fiets met goede verlichting mee! Tip: Controleer voor de tocht de staat van je fiets en check of je hier een lange afstand op kunt fietsen, hiermee voorkom je gedoe met je fiets tijdens de tocht.

Het delen van dit bericht via sociale media en naar groepsgenoten wordt zeer gewaardeerd!

 

🤓 Een gratis tip voor alle deelnemers!

Op onze vernieuwde website vindt je een uitleg van een aantal routes die in het verleden voorkwamen tijdens de tocht. Lees deze pagina goed door want misschien komt dit van pas. Laat je teamgenoten deze pagina ook goed doorlezen! Je vindt de uitleg op onze uitleg pagina.

 

📦 Wat moet er mee?

Je vindt de complete lijst van wat mee moet op onze informatie pagina.

 

📕 Wat zijn de regels?

Je vindt alle regels op onze informatie pagina.

 

🏆 Prijsuitreiking op zaterdag 11 mei!

Op zaterdag 11 mei om 17.00 uur zal de prijsuitreiking van de 13e editie van de Ternaarder survivaltocht plaatsvinden op de eindlocatie van de tocht. Wij nodigen alle deelnemers en belangstellenden uit om hierbij aanwezig te zijn. Deelnemers komen er vanzelf achter waar de eindlocatie is 😆, voor overige belangstellenden maken wij op zaterdag 11 mei om 12.00 uur de locatie waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden, bekend.

Meedoen? Meld je groepje direct aan!

Stel je groep samen, beslis welke route jullie willen doen en meld je groepje aan! Elke groep bestaat uit 5 tot 8 personen.
Geef je op voor 1 mei!