Nieuws

Alvast even opwarmen?

📒 Alvast even opwarmen?

Bij de vorige editie in 2018 was de klinkerweg route ÊÊn van de routes in de survival tocht. Bij deze route kreeg je een tekst die je de route vertelde, alleen mistten de klinkers in deze tekst. Aan de deelnemers de taak om de ‘verloren’ klinkers terug in de tekst te krijgen.

Om alvast even in de stemming te komen voor vrijdag 10 mei, staat hieronder een korte tekst waarbij de klinkers ook verloren zijn gegaan. đŸĨš

Weet jij wat er in de onderstaande tekst staat? Laat het weten door een reactie achter te laten op Instagram of Facebook. 😃
Bonus: Op ons Instagram en Facebook account vindt je bij dit bericht ook een kaartje. Kun jij de route in het kaartje tekenen? Stuur deze dan ook mee in je antwoord. De route begint bij Dorpshuis Tunawerth, zie de oranje stip in het kaartje.

GVNFSTRTDRCTLNKSFDRNPDKRSNGLNKSFSLN
GBDRSTT-SPLTSNGRCHTDRNBDTWDT-SPLTSNGLNKSF
LPVRVLGNSDRTTDRSTKRSNGGHRNRLNKS
GPDKRSNGWRLNKSFNVRVLGDWGNRCP

 

📱 Het antwoord vindt je op ons Instagram account!

Het antwoord plaatsen wij zaterdag 27 april om 12.00 uur op ons Instagram account. Dus open snel je Instagram app, zoek naar @survival_ternaard_2024 en begin direct met volgen.

 

📝 Doe jij al mee?

Hebben wij jouw hiermee enthousiast gemaakt en heb je je nog niet opgegeven? Waar wacht je nog op?! Stel je groepje samen en geef je zo snel mogelijk op bij:
– Rommy Talsma
– Klaas Posthumus
– Aleida Waaksma
Je betaalt per groep contant bij opgave.

Meedoen? Meld je groepje direct aan!

Stel je groep samen, beslis welke route jullie willen doen en meld je groepje aan! Elke groep bestaat uit 5 tot 8 personen.
Geef je op voor 1 mei!